Nieuwe richtlijnen

Groupon en Social Deal


Brouwerij van Oelegem staat achter de filosofie van restaurant-initiatieven zoals Groupon en Social Deal. We werken daar ook graag aan mee. U moet echter begrijpen dat wij momenteel in een buitengewone situatie zitten. De heropening van ons restaurant is enkel mogelijk als wij voldoen aan bepaalde voorwaarden. Door deze voorwaarden werden wij verplicht om extra personeel te voorzien, de capaciteit van onze ruimte te verkleinen en te voorzien in producten en diensten die ons handenvol geld kosten.

Daarom is het voor ons momenteel onmogelijk om toe te laten dat men kan komen eten aan sterk gereduceerde prijzen.

Van zodra wij terug kunnen open gaan onder de normale voorwaarden, aanvaarden wij met plezier terug gasten via Groupon en Social Deal.

Momenteel is dit niet mogelijk tot en met 31 augustus.

Reserveren van een tafel via Groupon is ook enkel mogelijk via de bookingsite van Groupon. Met een reservatie via de site van het restaurant zelf, is het onmogelijk om een Groupon menu te verbruiken met een Groupon bon.

Reservatie verplicht


De nationale veiligheidsraad heeft in samenspraak met HoReCa Vlaanderen beslist dat een restaurantbezoek moet gereserveerd worden. Dit is mogelijk via de link op deze site of telefonisch op 03/344.88.89

Te volgen regels


Tijdens uw bezoek aan onze zaak, dient u zich te houden aan de regels die zijn opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad.

ZIEK

Als u ziek bent of zich niet helemaal gezond voelt, blijf gewoon thuis.


AFSTAND RESPECTEREN

Als u tijdens uw bezoek uw plaats verlaat, respecteer dan de minimale afstand van 1,5 meter tussen uzelf en de andere gasten of het personeel.


VERPLICHT ZITTEND CONSUMEREN

Enkel om de zaak te betreden, de zaak te verlaten of om gebruik te maken van het sanitair, mag u zich verplaatsen in onze ruimten. Roken kan enkel aan een tafel op het terras, als u uw verblijf aan deze tafel doorbrengt.


REGELMATIG HANDEN WASSEN

Na elk toiletbezoek moet u verplicht uw handen wassen. Het staat u vrij om uw handen regelmatiger te wassen. U mag ook steeds onze medewerkers verzoeken om handontsmetting naar uw tafel te brengen.


RAAK ZO WEINIG MOGELIJK ZAKEN AAN

Wij stellen alles in het werk om onze materialen en meubilair zo goed als mogelijk te ontsmetten. Wij rekenen ook uw medewerking om zo weinig mogelijk zaken aan te raken.


SLUITINGSUUR 01 UUR

Gezellig blijven hangen in aangenaam gezelschap is de boodschap! Op genieten staat geen uur, of beter... stond geen uur. Wij zijn immers verplicht ons aan het sluitngsuur te houden.


BETAAL MET KAART OF CONTACTLOOS

Indien mogelijk, veroeken wij zo veel mogelijk met uw credit- of bankkaart te betalen. Als u liever contant betaald, geen probleem, maar ontsmet dan steeds uw handen na de transactie.


HOEST OF NIES IN DE ELLEBOOG OF ZAKDOEK

Een gouden regel die we al van bij het begin van de pandemie moeten toepassen.


TOT SLOT

Wij rekenen op uw gezond verstand om uw verblijf en dat van onze andere gasten zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen.


Dank voor uw respect.